Camera Loft

  • Internet WiFi
  • TV
  • Pat matrimonial
  • Baie cu dus
  • Incalzire centrala

Descriere camere:

Cu o suprafata de 52m² camera este dispusa pe doua niveluri, in partea de jos este canapea extensibila pentru 2 persoane, baie dotata cu dus, articole de toaleta gratuite, uscator de par. La etaj se afla patul matrimonial cu dimensiuni de 160 x 200, iar inaltimea pe mijlocul camerei fiind de 2m. Este recomandata pentru persoanele mai mici de inaltime sau pentru copii, acestia fiind fascinati de aceasta camera.
Camera dispune de termostat pentru reglarea caldurii in functie de preferintele oaspetelui.

Casa Moritz este situata in centrul Brasovului si are acces usor la multe obiective turistice: Piata Sfatului, Biserica Neagra, Strada Sforii, Aleea de Sub Tampa,Turnul Alb. In plus, privelistea din camere si de la terase spre cetatea Brasovului este extraordiara. Deci, dupa o zi plina, ai nevoie de un somn odihnitor intr-un decor elegant.

Va invitam sa (re)descoperiti prima casa construita pe Calea Poienii in anul 1917 de catre Eduard Moritz, restaurata si repovestita dupa mai bine de 100 de ani. Elementele principale au fost renovate pastrand povestea acelei perioade.

Cand intrii intr-un hotel, design-ul interior iti poate spune multe despre viitoarea ta sedere. Design-ul Art deco, stil arhitectonic ce imbraca perfect cladirea noastre, impreuna cu natura ce o inconjoara iti voi da perfecta imbinare pentru o experienta turistica magnifica. Vei gasi detaliile perfecte in fiecare colt. Iar in plus, oameni potriviti pentru a-ti oferi experienta perfecta pentru Brasov.

Vacantele la noi te vor binedispune si te vor incarca cu energia necesara!