Camere Studio

  • Internet WiFi
  • TV
  • Pat matrimonial
  • Baie cu cada
  • Incalzire centrala

Descriere camere:

Aceste camere are o suprafata de 27,15 m², are baie proprie cu cada, uscator de par, articole de baie gratuite, frigider, 2 paturi 90 x 200.
Camerele dispun de termostat pentru reglarea caldurii in functie de preferintele oaspetelui.

Casa Moritz este situata in centrul Brasovului si are acces usor la multe obiective turistice: Piata Sfatului, Biserica Neagra, Strada Sforii, Aleea de Sub Tampa,Turnul Alb. In plus, privelistea din camere si de la terase spre cetatea Brasovului este extraordiara. Deci, dupa o zi plina, ai nevoie de un somn odihnitor intr-un decor elegant.

Va invitam sa (re)descoperiti prima casa construita pe Calea Poienii in anul 1917 de catre Eduard Moritz, restaurata si repovestita dupa mai bine de 100 de ani. Elementele principale au fost renovate pastrand povestea acelei perioade.

Cand intrii intr-un hotel, design-ul interior iti poate spune multe despre viitoarea ta sedere. Design-ul Art deco, stil arhitectonic ce imbraca perfect cladirea noastre, impreuna cu natura ce o inconjoara iti voi da perfecta imbinare pentru o experienta turistica magnifica. Vei gasi detaliile perfecte in fiecare colt. Iar in plus, oameni potriviti pentru a-ti oferi experienta perfecta pentru Brasov.

Vacantele la noi te vor binedispune si te vor incarca cu energia necesara!